Ref.
Cerco
Tipus
A
Zona
Habitacions
Banys
Característiques
Preu

Local comercial de 150m² a Gava C/ Tresols (ref.4481)

 306 m2 |
venda: 110.000 €
Ref. 4481 |  306 m2 |
venda: 110.000 €

Local comercial de 150m² a Gava C/ Tresols

Local comercial de 150m² en brut en planta baixa i soterrani amb una façana de gran visibilitat a l'avinguda principal al c/ Tresols de Gava.

Ideal per a tot tipus de negocis ja que té garantit molt trànsit de vianants i de vehicles.

La zona disposa de tots els serveis bàsics així com superfícies comercials, centres educatius (el Col·legi Sant Pere i el Col·legi Sagrat Cor), el Centre Mèdic MediBaix Gavà i zones verdes com el Cim del Calamot on podreu gaudir de realitzar esport a l'aire lliure. comunicat mitjançant transport públic (autobús i l'estació de tren de Gavà) i carretera.

Posa't en contacte i organitzem una visita: Truca'ns al 93 477 42 24 O Visita'ns a Avd. Barcelona Nº 11 Local, Sant Joan Despi (Barcelona).

Immoble procedent d'adjudicació bancària. L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A lefecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de limmoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles. Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.

Año de construcción 1978
Construïts 306 m2
Útils 279 m2
Repercusión m² venta 359 €/m²
Qualificació Energètica (G) MOSTRA

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari:

Si desitja calcular la seva hipoteca, ompli el formulari:

%
anys
Calcular