Ref.
Cerco
Tipus
A
Zona
Habitacions
Banys
Característiques
Preu

Local Comercial al C/ Fivaller (ref.4518)

 115 m2 |
venda: 64.900 €
Ref. 4518 |  115 m2 |
venda: 64.900 €

Local Comercial al C/ Fivaller

Local comercial que se situa a la planta baixa d´un edifici residencial al c/ Fivaller. Disposa de gran aparador amb bona visibilitat des del carrer.

Situat a prop de l'Av. del Baix Llobregat, ben comunicat mitjançant transport públic, a pocs minuts de la parada de ferrocarril Cornellà-Riera.

Pròxim a tots els serveis, metges, comerços, parcs, zones verdes, biblioteques i transport públic tram, renfe, accessos A-2 i rondes).

Posa't en contacte i organitzem una visita: Truca'ns al 93 477 42 24 O Visita'ns a Avd. Barcelona Nº 11 Local, Sant Joan Despi (Barcelona).

EXES Sant Joan Despi, compta amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari. Immoble procedent d'adjudicació bancària.

L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de l'immoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles. Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.

Año de construcción 1976
Construïts 115 m2
Repercusión m² venta 564 €/m²
Qualificació Energètica (G) MOSTRA

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari:

Si desitja calcular la seva hipoteca, ompli el formulari:

%
anys
Calcular