EXEL REAL ESTATE
93 477 42 24
www.exelrealestate.es
 

Casa amb jardí i piscina privada amb vistes espectaculars en Sant Just Desvern.

Ref: 4353
Xalet Independent
1.088 m2 construïts.
855 m2 útils.
A reformar
Venda: 1.490.000 €
Habitacions. . . . 7
Banys. . . . 6
Traster. . . .
Garatge. . . .
Piscina privada. . . .
Qua. Energ.: E

Oportunitat casa unifamiliar independent en zona residencial per reformar ubicat a Sant Just Desvern, zona Bellsoleig, al c/ Perdius, amb bona orientació, exterior i assolellat. A més, compta amb zones enjardinades y piscina privada amb vistes espectaculars.

Descripció

Oportunitat casa unifamiliar independent a zona residencial per reformar ubicat a Sant Just Desvern, zona Bellsoleig, al c/ Perdius, amb bona orientació, exterior i assolellat.

Es tracta d'un habitatge de 5 plantes composta de 7 habitacions, 6 banys, 1 lavabo, ampli saló-menjador, gran cuina-office, gimnàs, estudi, garatge privat, traster, amb bones opcions de reforma.

A més, compta amb zones enjardinades i piscina privada amb vistes espectaculars.

Proper a tots els serveis, metges, comerços, parcs, col·legis internacionals, zones verdes, biblioteques i transport públic (bus, accessos A-2 i rondes).

Si estàs pensant a vendre, podem ajudar-te perquè tinguis una valoració real de mercat de forma gratuïta i sense compromís.

Exel Real Estate, compta amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari.

Immoble procedent d'adjudicació bancària. L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de l'immoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles. Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.