EXEL REAL ESTATE
93 477 42 24
www.exelrealestate.es
 

Local a Esplugues del Llobregat de 252m²

Ref: 4360
Local Comercial
509 m2 construïts.
445 m2 útils.
Venda: 189.000 €
Qua. Energ.: D

Local situat a zona residencial al c/ Viçens Bou Cantonada amb c/ Eduard Toldra, zona Centre d'Esplugues del Llobregat. Aquest espai disposa de 252m² aproximats en una sola planta amb accés a peu de carrer. És un espai diàfan, amb despatx, zona d'arxiu i 1 lavabo.

Descripció

Local situat a zona residencial al c/ Viçens Bou Cantonada amb c/ Eduard Toldra, zona Centre d'Esplugues del Llobregat.

Aquest espai disposa de 252m² aproximats en una sola planta amb accés a peu de carrer. És un espai diàfan, amb despatx, zona d'arxiu i 1 lavabo.

Proper a tots els serveis, metges, comerços, parcs, zones verdes, biblioteques i transport públic (bus, tram, renfe, accessos A-2 i rondes).

Posa't en contacte i organitzem una visita: Truca'ns al 93 477 42 24 O Visita'ns a Avd. Barcelona Nº 11 Local, Sant Joan Despi (Barcelona).

Exel Real Estate, compta amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari.

Immoble procedent d'adjudicació bancària. L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de l'immoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles. Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.