EXEL REAL ESTATE
93 477 42 24
www.exelrealestate.es
 

Local comercial a Viladecans al c/ Jaume Abril 280m².

Ref: 4401
Local Comercial
292 m2 construïts.
280 m2 útils.
Venda: 260.000 €
Qua. Energ.: F

Local comercial situat a Viladecans a zona Centre devant del Ayuntament  exactament al Carrer Jaume Abril, ubicat en un carrer peatonal.

A prop de superfícies comercials, oficines i zones verdes. Zona ben comunicada mitjançant transport públic.

Descripció

Local comercial situat a Viladecans a zona Centre devant del Ayuntament exactament al Carrer Jaume Abril, ubicat en un carrer peatonal.

A prop de superfícies comercials, oficines i zones verdes. Zona ben comunicada mitjançant transport públic.

Pròxim a tots els serveis, metges, comerços, parcs, zones verdes, biblioteques i transport públic (bus, renfe, accessos A-2 i rondes).

Posa't en contacte i organitzem una visita: Truca'ns al 93 477 42 24 O Visita'ns a l'Avd. Barcelona Nº 11 Local, Sant Joan Despi (Barcelona).

Exel Real Estate, compta amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari.

Immoble procedent d'adjudicació bancària. L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de limmoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles. Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.