EXEL REAL ESTATE
93 477 42 24
www.exelrealestate.es
 

Planta baixa amb terrassa de 23m² aprox.

Ref: 4524
Pis
49 m2 construïts.
48 m2 útils.
A reformar
Venda: 86.597 €
Habitacions. . . . 1
Banys. . . . 1
Qua. Energ.: E

Planta Baixa, per reformar, a Plaça Era de Castellví de Rosanes compost de 1 habitació + 1 estudi, saló-menjador, cuina, 1 bany, a més compta amb una terrassa de 23m² aprox.

Descripció

Planta Baixa, per reformar, a Plaça Era de Castellví de Rosanes compost d'1 habitació + 1 estudi, saló-menjador, cuina, 1 bany, a més compta amb una terrassa de 23m² aprox.

Pròxim a superfícies comercials, centres educatius ia l'ajuntament local . Ben comunicat amb la carretera C-243B, via principal de l´entorn. Immoble procedent d´adjudicació bancària.

L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de l'immoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles. Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.

Exel Real Estate, som una Immobiliària professional i propera amb oficina a Sant Joan Despi especialitzada a la zona .

Comptem amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari.

Si estàs pensant a vendre, podem ajudar-te perquè tinguis una valoració real de mercat de forma gratuïta i sense compromís.

Posa't en contacte i organitzem una visita, truca'ns o visita'ns a; Avd. Barcelona Nº 11 Local de Sant Joan Despi (Barcelona). Telèfon: 93 477 42 24