EXEL REAL ESTATE
93 477 42 24
www.exelrealestate.es
 

Casa als 4 vents amb vistes panoràmiques a Viladecans.

Ref: 4612
Adossat
581 m2 construïts.
356 m2 útils.
Venda: 799.000 €
Habitacions. . . . 4
Banys. . . . 3
Garatge. . . .
Qua. Energ.: E

Casa unifamiliar amb vistes panoràmiques, aïllada composta de quatre plantes, dues plantes soterrani, una destinada a magatzem amb un porxo adjacent i una altra inferior destinada a garatge i accessos.

Descripció

Casa unifamiliar amb vistes panoràmiques, aïllada composta de quatre plantes, dues plantes soterrani, una destinada a magatzem amb un porxo adjacent i una altra inferior destinada a garatge i accessos. Una planta baixa i primera destinades a habitatge distribuïdes convenientment al saló-menjador, cuina, quatre habitacions i tres banys. Es troben comunicades entre si per escala interior i ascensor.Compte a més, amb una zona exterior d'ús privat, amb terrassa, jardí i piscina.

Ubicada a la urbanització Albarrosa, a la zona alta de la localitat de Viladecans.

Municipi que disposa de tots els serveis bàsics al seu abast, amb oferta comercial (superfícies de grans dimensions i botigues de barri necessàries) i educativa com l'Escola Montserratina, varietat de serveis de restauració i zones verdes valorades on poder realitzar activitats a l'aire lliure.

Tot això, a més, amb excel·lents comunicacions per transport públic (tren - autobús) i carreteres.

Immoble procedent d'adjudicació bancària. Sol·liciteu més informació sense cap mena de compromís. L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de limmoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles.

Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.

EXES Sant Joan Despi, som una Immobiliària professional i propera amb oficina a Sant Joan Despi especialitzada a la zona .

Comptem amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari. Si estàs pensant a vendre, podem ajudar-te perquè tinguis una valoració real de mercat de forma gratuïta i sense compromís.

Posa't en contacte i organitzem una visita, truca'ns o visita'ns a; Avd. Barcelona Nº 11 Local de Sant Joan Despi (Barcelona). Telèfon: 93 477 42 24