EXEL REAL ESTATE
93 477 42 24
www.exelrealestate.es
 

Local comercial en excel·lent ubicació al c/ Bon Viatge.

Ref: 4658
Local Comercial
75 m2 construïts.
80 m2 útils.
Bon estat
Lloguer: 1.030 €/mes
Calefacció: Elèctric
Aire condicionat. . . .
Qua. Energ.: D

Aquest local comercial compta amb molt bona situació en una zona comercial i de vianants al centre de la ciutat, al carrer Bon Viatge.

Amb 50m² d'espai de botiga, 30m² de magatzem i un lavabo, aquest local ofereix una porta motoritzada, un ampli aparador per mostrar productes, terra de parque, calefacció i aire condicionat elèctric.

Descripció

Aquest local comercial compta amb molt bona situació, en una zona comercial i de vianants al centre de la ciutat, al carrer Bon Viatge.

Amb 50m² d'espai de botiga, 30m² de magatzem i un lavabo, aquest local ofereix una porta motoritzada, un ampli aparador per mostrar productes, terra de parque, calefacció i aire condicionat elèctric. Els subministraments de llum i aigua ja estan donats d'alta per a més comoditat. Cal esmentar que aquest local no compta amb sortida de fums.

La zona on es troba ubicat aquest local comercial és coneguda per estar propera a tots els serveis necessaris en el dia a dia, com a metges, comerços, parcs, zones verdes, biblioteques, entre altres. Així mateix, compta amb una excel·lent connexió de transport públic, amb parades d'autobús, tramvia, trens Renfe. També presenta un fàcil accés a la carretera A-2 ia les rondes, cosa que facilita l'arribada i la sortida de clients.

Al lloguer especificat estan incloses les despeses generals (comunitat i impostos: I.B.I., clavegueram i escombraries), però no està inclòs l'I.V.A. El llogater ha de pagar els honoraris, que ascendeixen a una mensualitat més I.V.A., les fiançes corresponents i l'assegurança d'inquilins amb cobertura de Responsabilitat Civil. 

Subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de l'immoble i de la transacció l'Agència recomana acudir a un professional competent independent.

Posa't en contacte i organitzem una visita, truca'ns o visita'ns;

Avd. Barcelona Nº 11 Local de Sant Joan Despi (Barcelona).

Exel Real Estate, som una Immobiliària professional i propera amb oficina a Sant Joan Despi especialitzada a la zona.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari. AICAT 11.279.