Ref.
Cerco
Tipus
A
Zona
Habitacions
Banys
Característiques
Preu

Local comercial en excel·lent ubicació al c/ Bon Viatge. (ref.4658)

 75 m2 |

lloguer: 1.030 €/mes
abans: 1.240 €/mes
Ref. 4658 |  75 m2 |

lloguer: 1.030 €/mes
abans: 1.240 €/mes

Local comercial en excel·lent ubicació al c/ Bon Viatge.

Aquest local comercial compta amb molt bona situació, en una zona comercial i de vianants al centre de la ciutat, al carrer Bon Viatge.

Amb 50m² d'espai de botiga, 30m² de magatzem i un lavabo, aquest local ofereix una porta motoritzada, un ampli aparador per mostrar productes, terra de parque, calefacció i aire condicionat elèctric. Els subministraments de llum i aigua ja estan donats d'alta per a més comoditat. Cal esmentar que aquest local no compta amb sortida de fums.

La zona on es troba ubicat aquest local comercial és coneguda per estar propera a tots els serveis necessaris en el dia a dia, com a metges, comerços, parcs, zones verdes, biblioteques, entre altres. Així mateix, compta amb una excel·lent connexió de transport públic, amb parades d'autobús, tramvia, trens Renfe. També presenta un fàcil accés a la carretera A-2 ia les rondes, cosa que facilita l'arribada i la sortida de clients.

Al lloguer especificat estan incloses les despeses generals (comunitat i impostos: I.B.I., clavegueram i escombraries), però no està inclòs l'I.V.A. El llogater ha de pagar els honoraris, que ascendeixen a una mensualitat més I.V.A., les fiançes corresponents i l'assegurança d'inquilins amb cobertura de Responsabilitat Civil. 

Subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de l'immoble i de la transacció l'Agència recomana acudir a un professional competent independent.

Posa't en contacte i organitzem una visita, truca'ns o visita'ns;

Avd. Barcelona Nº 11 Local de Sant Joan Despi (Barcelona).

Exel Real Estate, som una Immobiliària professional i propera amb oficina a Sant Joan Despi especialitzada a la zona.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari. AICAT 11.279.

Año de construcción 1963
Construïts 75 m2
Útils 80 m2
Calefacció Elèctric
Estat Bon estat
Aire condicionat
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum
Aigua

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari:

Si desitja calcular la seva hipoteca, ompli el formulari:

%
anys
Calcular