Ref.
Cerco
Tipus
A
Zona
Habitacions
Banys
Característiques
Preu

Local comercial amb sortida de fums a la zona Las Planas. (ref.4440)

 227 m2 |
venda: 128.000 €
lloguer: 900 €/mes
Ref. 4440 |  227 m2 |
venda: 128.000 €
lloguer: 900 €/mes

Local comercial amb sortida de fums a la zona Las Planas.

Local comercial amb sortida de fums al carrer Mare de Déu de la Mercè, al municipi de Sant Joan Despí zona Les Planes. És una població de l'àrea metropolitana de Barcelona, que compta amb 40.000 habitants. Està molt ben comunicada amb les principals vies de comunicació i també molt propera a l'Aeroport de Barcelona. Té molta activitat industrial amb diversos polígons industrials i també comercial.

L´immoble consta de 172 m² ubicat a la planta baixa d´un dels carrers principals del barri de les Planes de la població. Físicament està habilitat com a magatzem. Amb sortida de fums.

Posa't en contacte i organitzem una visita: Truca'ns al 93 477 42 24 O Visita'ns a Avd. Barcelona Nº 11 Local, Sant Joan Despi (Barcelona). Exel Real Estate, compta amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari.

L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís. Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A lefecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de limmoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles. Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.

Año de construcción 1971
Construïts 227 m2
Útils 172 m2
Repercusión m² venta 564 €/m²
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Sortida de fums

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari:

Si desitja calcular la seva hipoteca, ompli el formulari:

%
anys
Calcular