Ref.
Cerco
Tipus
A
Zona
Habitacions
Banys
Característiques
Preu

Local al Centre de Sant Joan Despi de 147m². (ref.4659)

 166 m2 |
venda: 130.000 €
Ref. 4659 |  166 m2 |
venda: 130.000 €

Local al Centre de Sant Joan Despi de 147m².

Local comercial que es troba ubicat a la zona Centre de Sant Joan Despi, al costat de carrers de vianants, zones comercials, estació de Renfe i de tots els serveis disponibles a la zona.

Consta d'un ampli espai de 147m², amb un aparador que permet una excel·lent visibilitat i atraure els vianants.

La distribució del local és diàfana, cosa que proporciona flexibilitat per adaptar l'espai a qualsevol tipus de negoci. També disposa d'un lavabo, cosa que assegura la comoditat tant per als empleats com per als clients.

La zona on es troba ubicat el local comercial és coneguda per estar propera a tots els serveis necessaris en el dia a dia, com ara metges, comerços, parcs, zones verdes, biblioteques, entre d'altres. Així mateix, compta amb una excel·lent connexió de transport públic, amb parades d'autobús, tramvia, trens Renfe. També presenta un fàcil accés a la carretera A-2 ia les rondes, cosa que facilita l'arribada i la sortida de clients.

Posa't en contacte i organitzem una visita, truca'ns o visita'ns a;

Avd. Barcelona Nº 11 Local de Sant Joan Despi (Barcelona).

Exel Real Estate, som una Immobiliària professional i propera amb oficina a Sant Joan Despi especialitzada a la zona.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència al sector immobiliari. L'oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense previ avís.

Les dades exposades, incloses les mesures, tenen caràcter merament orientatiu. A l'efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies físiques i jurídiques de l'immoble. Al preu no inclou els impostos legalment exigibles.

Podeu trobar informació sobre el càlcul dels impostos que us corresponen en el vostre cas particular a: atc.gencat.cat/ca/inici/.

Año de construcción 1974
Construïts 166 m2
Útils 147 m2
Repercusión m² venta 783 €/m²
Qualificació Energètica (E) MOSTRA

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari:

Si desitja calcular la seva hipoteca, ompli el formulari:

%
anys
Calcular